Unified Communications… Communication any place, any time…

Dankzij Unified Communications en Collaboration wordt het mogelijk om verschillende communicatiemogelijkheden te combineren op één platform. Op die manier komt iedereen met elkaar in contact, waar ze ook zijn, op elk moment van de dag. Het doel van Unified Communications en Collaboration is de optimalisatie, vereenvoudiging en versterking van alle vormen van bedrijfscommunicatie: spraak, instant messaging, mobiele telefonie, applicaties,…

Waarom kiezen voor UCC?

Uw medewerkers kunnen snel en eenvoudig collaboration-sessies opzetten of inloggen in een sessie. Ongeacht of deze vooraf gepland is of ad-hoc wordt opgezet. Personen en werkgroepen (intern en extern) kunnen zo bijeenkomen, ideeën delen en werken aan gezamenlijke projecten. De samenwerking tussen, en de productiviteit van de medewerkers zal verhogen door communicatie eenvoudig te maken, workflows te beheren en doordat men gebruik kan maken van alle types media en devices.
Communicatie is ondertussen veel meer dan de telefoon op uw bureau. Goede bereikbaarheid betekent dat u in één keer antwoord hebt op uw telefoontjes, e-mail of chat. Om die goede antwoorden te vinden werken uw medewerkers online samen, van thuis uit, op het werk of onderweg.
Laat uw medewerkers eenvoudiger communiceren en verlaag daarmee reistijd en -kosten en verhoog uw productiviteit.
Met Unified Communications kunnen uw IT-beheerders alle collaboration tools van uw organisatie beheren via één gebruiksvriendelijke webinterface. De op functie gebaseerde templates vereenvoudigen  het toevoegen van nieuwe gebruikers en applicaties, waardoor de volledige oplossing kan worden verzorgd vanuit de active directory.

Video- en audioconferencing

Laat uw medewerkers eenvoudiger communiceren en verlaag daarmee reistijd- en kosten, verhoog de productiviteit en blijf de concurrentie een stap voor.

Unified Messaging

Met Unified Messaging integreert u elk type bericht uit uw organisatie in één overzichtelijke interface (bijvoorbeeld voicemail en faxen ontvangen in uw mailbox). Dankzij een productievere en flexibele voicemail reageren uw medewerkers adequater op spraak, fax en mails.

 Instant messaging

Wenst u snel en kort een boodschap door te geven aan uw collega? Met de geïntegreerde instant messaging functie gaat dit nu bijzonder vlot.

Dynamische status

Werkt u op kantoor, van thuis uit of bent u mobiel? Pas via uw applicatie eenvoudig uw status aan en uw call routering wordt onmiddellijk aangepast.

Softphones

Dankzij een softphone ervaren externe medewerkers dezelfde voordelen van de verschillende UC-tools en wordt een vast toestel overbodig.

CONTACTEER ONS

Wenst u efficiënter en productiever te werken?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!
CONTACTEER ONS
×
Show