Eenvoudige, effectieve en geïntegreerde mobiele communicatie!

Uw medewerkers overal bereikbaar, via elk type toestel? Inspelen op trends als ‘Bring Your Own Device (BYOD)’ of ‘Het Nieuwe Werken’? Medewerkers hebben verschillende functies, werken vanuit verschillende locaties en hebben behoefte aan mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. Gevolg: veranderende communicatiebehoeften. Fonitel geeft uw medewerkers de vrijheid om overal te werken en altijd bereikbaar te zijn voor de collega’s.

DECT – telefonie

De productiviteit van uw medewerkers verhogen? Dat kan! Verbeter hun mobiliteit door het gebruik van draadloze DECT-telefonie. Naast flexibiliteit en kostenbesparing, bieden deze draadloze toestellen dezelfde functionaliteiten als vaste toestellen.

Lees meer…

Mobiele integratie

Een modern bedrijf moet zijn productiviteit steeds optimaliseren. Dit geldt zowel voor mensen in het bedrijf, als voor thuiswerkers en werknemers die op de baan zijn. Net die laatste doelgroep verliest vaak 80% van hun productiviteit wanneer ze mobiel zijn. De mobiele professional van vandaag wil niet alleen overal bereikbaar zijn via zijn gsm, hij wil bovendien alle diensten en faciliteiten die de telefooncentrale biedt, ook mobiel kunnen gebruiken.

VoWiFi

Het effectief inzetten van een VoIP-omgeving in combinatie met een professioneel WiFi-netwerk kan leiden tot een betrouwbare Voice over WiFi-omgeving. Bij een VoWiFi-oplossing is het belangrijk dat we met een aantal parameters rekening houden om een kwalitatief netwerk te realiseren.

OFFERTE
NIEUWSBRIEF
CONTACT
×
Show