Telecomaudit

Dag in, dat uit, maand na maand, jaar na jaar blijven ze maar komen in uw bedrijf. De maandelijkse facturen van de verschillende telecomoperatoren. Wilt u goedkoop telefoneren en mobiel bellen, dan is een goede kennis van de verschillende producten van de telecomoperatoren vereist. Door een andere operator of tariefplan te kiezen, kunt u vaak aanzienlijk besparen op uw telecomfactuur. Maar wat nu precies de beste keuze is, is een vraag die voor velen onbeantwoord blijft. Weinig kmo’s hebben een perfect zicht op de totaliteit en zien uiteindelijk door het bos de bomen niet meer. Fonitel investeert dan ook al jaren in een totaalconcept dat ervoor zorgt dat onze klanten steeds communiceren via de meest optimale tarieven en dit zowel vast, mobiel als op het vlak van data.

Data-audit

Het datanetwerk is in elke organisatie het hart van de bedrijfsvoering. Alle bedrijfscomputers zijn onmisbare schakels in het bedrijfsproces om maar niet te spreken over servers, switchen en andere netwerkhardware die volledige werkgroepen beïnvloeden. Iedereen kent een UPS en een backupsysteem, maar velen zien het belang er niet van in.

Het is van uitermate groot belang dat elke schakel van het netwerk gekend is en kan worden gecontroleerd. De data-afdeling van Fonitel start elk project dan ook met een data-audit van het datanetwerk. Velen onderschatten het belang hiervan, maar vooraleer u migreert naar bijvoorbeeld een VoIP-oplossing is een data-audit onmisbaar.

Deze audit is een secure taak die Fonitel op zich neemt. Deze dienstverlening is een kleine investering voor een organisatie, maar toont de volledige architectuur van uw datanetwerk, waarbij we ook de zwakke punten onder de loep nemen en indien gewenst kunnen vernieuwen.

Opleidingen & trainingen

Fonitel biedt een uitgebreid en gepersonaliseerd opleidingspakket aan voor administratieve medewekers, systeembeheerders, directie, etc. Deze opleidingen worden op maat samengesteld voor de verschillende gebruikers.

Fonitel Academy

De Fonitel Academy vindt vier maal per jaar plaats in de kantoren van Fonitel. Tijdens deze opleidingsnamiddag leert u een aantal zaken:

  • Werking van diverse toestellen
  • Oproepen beantwoorden, doorschakelen, in wacht zetten, in conferentie gaan,…
  • Voicemail instellen
  • Instellen van sneltoetsen
  • Uitleg rond de UC-clients + functionaliteiten

Inschrijven voor deze sessies kan door een e-mail te sturen naar kim.benoot@fonitel.be of via de inschrijvingsknop onderaan de pagina.

Admin-opleiding

Fonitel biedt opleidingen op maat aan voor systeembeheerders. Deze opleiding vindt plaats bij de klant zelf of in de showroom van Fonitel. Tijdens deze sessie leert de systeembeheerder hoe hij de centrale moet programmeren via de beheersinterface.

Deze opleiding wordt telkens samengesteld op maat van de klant. De duurtijd en de inhoud varieert steeds.

Indien u hiervoor een voorstel wenst geef ons gerust een seintje via sales@fonitel.be of via 050 22 12 12 (optie 1).

Ja ik wenst mij in te schrijven of ik heb interesse in een vrijblijvend voorstel?

INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN
×
Show