FONITEL | A MEMBER OF BKM

01/06/2018. Een nieuwe mijlpaal voor Fonitel. Vanaf deze dag maken we integraal deel uit van BKM.

BKM biedt kwalitatieve ICT oplossingen aan in 4 domeinen. Unified Communications & Collaboration (UCC) solutions, IT solutions, Document & Visual solutions en Connectivity solutions. Met meer dan 20 jaar ervaring is BKM uitgegroeid tot een betrouwbare referentie in de markt. BKM wil haar klanten begeleiden in hun digital journey en zo haar klanten helpen ontzorgen met al hun ICT vragen. De groep BKM heeft een omzet van 50 miljoen euro en meer dan 18.000 klanten.

Voor meer informatie over BKM kan u een kijkje nemen op de website www.bkm.be.

GEDREVEN DOOR ONZE VISIE

Fonitel, opgericht in 1991 door Freddy Vancouillie, is gespecialiseerd in voice, data en connectiviteitsoplossingen voor zowel kmo’s als multinationals en dit zowel nationaal als internationaal. In 2005 vervoegde zijn zoon ief Vancouillie het team. Meer dan 15 jaar lang specialiseerde Fonitel zich in Ericsson (later Aastra) -telefonieplatformen. Toen Aastra besloot hun telefonieplatform niet verder te ontwikkelen, werd uitgekeken naar nieuwe mogelijkheden. Ondertussen is Fonitel partner van twee gerenommeerde merken Unify en Mitel. Door de jaren heen ontwikkelde Fonitel zich tot een integrator die dankzij technologieën zoals Unified Communications, kostenbesparende oplossingen biedt op maat van uw wensen. Fonitel slaagt erin uw communicatieprocessen te verbeteren en te vereenvoudigen aan de hand van totaalprojecten die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. Hierbij houden we rekening met de toekomst en uw groeimogelijkheden. Ons jong en dynamisch team bestaat uit een 25-tal professionals die elke dag voor u klaarstaan. Door hun dagelijkse inzet zijn ze steeds paraat om een antwoord te leveren op al uw commerciële en technische vragen.

Een professionele data- en communicatieoplossing moet gebaseerd zijn op een doordachte behoefteanalyse. Dat is onze eerste stap. Onze adviseurs bepalen samen met u de eisen waaraan uw nieuwe communicatieplatform moet voldoen. Door de jarenlange ervaring worden alle technologieën meegenomen in het verhaal en wordt onderzocht welke technologieën van toepassing zijn in het desbetreffende project.
Dankzij onze kennis van zowel Unify als Mitel kunnen we steeds een oplossing op maat van de wensen en het budget van de klant aanbieden. Onze betrouwbare, flexibele en veelzijdige telefonieplatformen zorgen ervoor dat uw werknemers niet enkel efficiënter zullen werken, maar dat uw bedrijf ook kosten zal besparen. Hierbij houden we steeds rekening met de toekomst en uw groeimogelijkheden.

Onze missie

Fonitel is een flexibele ICT-partner die op maat van de klant totaaloplossingen biedt op het vlak van telefonie, data en connectiviteit. Dankzij onze competenties en creativiteit bieden we professionele diensten aan op het gebied van advies, service en optimalisatie. Wij streven in dit geheel continu naar passie, vertrouwen, respect en verantwoordelijkheidszin in het voordeel van onze klanten en in alle geledingen van de organisatie.

Onze visie

Als ICT-partner willen we dé referentie zijn op het vlak van services en oplossingen. Ons doel? Langdurige partnerships en een continue service.

ONS TEAM.

ANNE-SOPHIE CLAEYS

DIRECTIE-ASSISTENTE / HR / BID MANAGER

EWOUD REYNGOUDT

PURCHASE MANAGER / QUALITY MANAGER / CUSTOMER EXPERIENCE MANAGER

KIM BENOOT

MARKETING / INSIDE SALES / CONTRACTEN

THIERRY PATERNOTTE

ACCOUNTMANAGER

JONAS VAN WONTERGHEM

OPERATIONS

SANDRA VAN EENOO

OPERATIONS

DRIES TRYBOU

PRODUCTMANAGER MITEL
VOICE ENGINEER

KEVIN STASSEN

VOICE ENGINEER

JASPER SIERENS

OPERATOREN
OFFERTE
NIEUWSBRIEF
CONTACT
×
Show