Inofec

 

Ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus, handige ladeblokken met wielen,… Voor al deze zaken en meer bent u bij Inofec aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen aan. Het standaard aanbod bestaat uit meer dan 1000 kantoormeubelen die ze bijna allemaal binnen de 15 werkdagen bij u op kantoor of bij u thuis kunnen leveren. 

“Onze telefooncentrale had al wat jaren op de teller en was dan ook dringend aan vervanging toe”, vertelt zaakvoerder Marc Speeckaert. “Belangrijk was dat we een goede verbinding hadden met ons magazijn 6 kilometer verderop. Fonitel zette een VPN-verbinding op tussen beide sites, waardoor we via de IP-toestellen in het magazijn over de centrale in ons hoofdkantoor naar buiten kunnen bellen. Op die manier konden we vermijden dat we twee centrales moesten plaatsen.”

“De IP-telefoons die we gebruiken omvatten heel wat mogelijkheden. Ze kan elke medewerker op elk toestel inloggen en worden de instellingen mee overgenomen, zijn er heel wat programmeerbare toetsen, etc. Allemaal functionaliteiten die het mogelijk maken om efficiënter te werken.”

“De samenwerking met Fonitel hebben we als heel goed ervaren. Fonitel is al jarenlang onze partner in telefonie en we zijn altijd een tevreden klant geweest. Waarom dan veranderen”, besluit Marc Speeckaert.

×
Show