Op 11 mei 2018 hebben Fonitel en BKM een akkoord bereikt. Fonitel, een bedrijf met expertise in telefonie en connectiviteit, wordt volledig opgenomen in de BKM-groep. Het team van Fonitel is sinds begin juli verhuisd naar de kantoren in Gent. De vestiging in Torhout is dus niet langer operationeel. We blijven wel verder werken onder de naam Fonitel, maar vanuit de vennootschap BKM met volgende gegevens:

Maatschappelijke zetel BKM
Herkenrodesingel 37 – 3500 Hasselt
+32 11 29 99 99
hello@bkm.be
BE 0453 298 222
ING BE38 3350 5304 2272
BNP BE43 0017 6002 6301

Vestiging Fonitel – A Member of BKM:
Noordlaan 12A – 8820 Torhout
+32 50 22 12 12
info@fonitel.be

Voor u als klant is het belangrijk te weten dat u kan blijven rekenen op onze mensen ter ondersteuning van uw ICT-behoeften. De naam, de vestiging en coördinaten van uw contactpersonen blijven voorlopig ongewijzigd. Om alvast visueel te benadrukken dat Fonitel volledig mee opgenomen wordt binnen de groep BKM, zal u vanaf vandaag de toevoeging ‘A Member Of BKM’ kunnen terugvinden bij het logo.

BKM biedt kwalitatieve ICT-oplossingen aan in 4 domeinen: Unified Communications & Collaboration (UCC) solutions, IT solutions, Document & Visual solutions en Connectivity solutions. Met meer dan 20 jaar ervaring is het uitgegroeid tot een betrouwbare referentie in de markt. BKM wil haar klanten begeleiden in hun digital journey en zo haar klanten helpen en ontzorgen met al hun ICT vragen.

“Fonitel heeft een sterke expertise in telefonie en connectiviteit en sluit hierdoor goed aan bij de one-stop-shop benadering van BKM. Bovendien is BKM een betrouwbare referentie in de markt en door de jaren heen hebben Fonitel en BKM een goede verstandhouding opgebouwd. Daarom ben ik er van overtuigd dat onze klanten en het personeel in goede handen zijn bij BKM.” Ief Vancouillie – Gedelegeerd Bestuurder Fonitel.

Dankzij de extra expertise binnen het portfolio, de perfecte aansluiting op geografisch vlak en de sterke partnerships met gerenommeerde merken zoals Mitel, Unify,…. wil BKM haar klanten en deze van Fonitel  in heel België nog beter ondersteunen in hun ICT-behoeften. Dit via de one-stop-shop benadering op onze 4 expertisedomeinen: telefonie, connectiviteit, IT en print- & presentatie oplossingen. Het is door deze one-stop-shop benadering dat BKM een grote toegevoegde waarde ziet in de samenwerking met Fonitel. De groep BKM heeft een omzet van 50 miljoen euro, meer dan 18.000 klanten en zal 230 mensen tewerkstellen met vestigingen in Hasselt, Steenokkerzeel, Gent, Lummen en Westrozebeke.” Bart Soetaers – Managing Director BKM.

Wij zijn er van overtuigd dat door deze overname BKM en Fonitel u een nog ruimer aanbod en sterkere service kunnen bieden.

Voor meer informatie over BKM kan u een kijkje nemen op de website www.bkm.be.  Indien u verder vragen heeft, wat dan ook, aarzel zeker niet om contact op te nemen met Bjorn Van Beeck – Project Director BKM +32 2 711 88 15.

×
Show