absolutejobs

Absolute Jobs is specialist in het vinden van hoofdzakelijk buitenlandse uitzendkrachten voor knelpuntberoepen. Absolute Jobs is werkzaam in alle sectoren zoals de bouw, metaal & techniek, logistiek, productie,… Door hun eigen rekruterings- en selectiekantoor in Roemenië zijn ze in staat snel en zorgvuldig de juiste (vak)krachten voor u te selecteren, en dit voor het invullen van uw knelpuntvacature met vooral optie vast. Absolute Jobs biedt een grote pool van vakkundig en gemotiveerd personeel die ze blijven stimuleren om zichzelf verder te ontwikkelen en om zich vlot te integreren in de Belgische arbeidsmarkt. 

Kris Ramboer zaakvoerder van ABSOLUTEJOBS geeft een woordje uitleg. “We besloten al snel om over te stappen op een nieuw systeem. De reden? We wilden absoluut de kosten van het ganse telecomgebeuren onder controle houden. Deze kosten behelsen niet enkel de aankoopkosten van de centrale, maar ook de maandelijkse terugkerende kosten van de operatoren. Fonitel levert een totaalpakket dat al deze zaken aanbelangt. Met andere woorden: we hebben bij Fonitel één totaalpartner gevonden voor onze volledige telecomoplossing!”.

“Daarnaast waren we onder de indruk van de intensieve knappe marketingcampagnes van Fonitel. Via diverse informatiekanalen werden we op de hoogte gehouden van de evoluties in producten en technologieën. Daarbovenop kregen we positieve feedback van een aantal klanten die ook reeds klant waren bij Fonitel. De keuze was dus snel gemaakt.”

“Wanneer we in de toekomst zullen uitbreiden, hoeven we ons geen zorgen te maken dat we onze centrale opnieuw moeten vernieuwen. Deze oplossing is schaalbaar en zal meegroeien met onze onderneming.”

ABSOLUTEJOBS koos voor een all-in IP-oplossing van Mitel. Deze oplossing is bijzonder interessant daar ABSOLUTEJOBS nog een vestiging in Roemenië heeft. De medewerker in Roemenië is via een Teleworker-licentie verbonden met de centrale in België. Er staat dus geen fysieke hardware in de vestiging in Roemenië, maar dankzij deze licentie alsook dankzij de Mitel Border Gateway kan de Roemeense medewerker een beveiligde verbinding opzetten met de telefooncentrale hier in België. Een SIP Trunk met een Roemeens nummer vervangt de klassieke ISDN-lijn.

Enkele maanden na de indienstelling kan Kris Ramboer reeds zijn tevredenheid uiten over het systeem. “we zijn zeker tevreden over de diverse functionaliteiten, maar ik denk dat we nog een hoger rendement kunnen halen. Wanneer we enkele maanden verder zijn, kunnen we aan de hand van onze recente telecomfacturen bekijken welke besparingen we gerealiseerd hebben.”

Met de Mitel IP-oplossing is ABSOLUTEJOBS alvast klaar voor de toekomst. “Wanneer we in de toekomst zullen uitbreiden, hoeven we ons geen zorgen te maken dat we onze centrale opnieuw moeten vernieuwen. Deze oplossing is schaalbaar en zal meegroeien met onze onderneming.”

×
Show